Alles wat je wil weten over Zalando

Benieuwd naar het bedrijf Zalando? In deze blog vertellen we je alles over Zalando!

Zalando is een Europese e-commercebedrijf gespecialiseerd in mode en schoenen, opgericht in 2008 en gevestigd in Berlijn, Duitsland. Het bedrijf biedt een brede selectie van producten van verschillende merken aan via zijn website en mobiele app. Zalando heeft een aanwezigheid in 15 landen en is een van de grootste online winkels in Europa. Het bedrijf biedt zowel gratis levering als gratis retourneren aan, wat het voor klanten gemakkelijk maakt om online te shoppen. Ook biedt het bedrijf klantenservice en een uitgebreide zoekfunctie voor producten.

Wil jij online shoppen bij Zalando? Dan wil je natuurlijk niet de volle mep betalen! Daarom hebben wij een handige Zalando kortingscode voor je. Bij Kortingscode-Zoeker.nl kun je overigens allerlei soorten kortingscodes vinden. Zoals bijvoorbeeld een kortingscode voor My Jewellery.

In de afgelopen jaren heeft Zalando een stevige groei doorgemaakt, waardoor het nu een beursgenoteerde onderneming is. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in diversificatie van zijn product aanbod door een eigen merken te lanceren en zich te richten op duurzamere mode.

Zalando heeft ook sociale en filantropische initiatieven, waaronder "Sustainable Wardrobe", dat gericht is op het verminderen van textielverspilling, en "Dress for Success", een organisatie die vrouwen helpt bij het vinden van werk. 

De groei van online shoppen heeft geleid tot een bredere beschikbaarheid van producten, waardoor consumenten een groter aanbod hebben om uit te kiezen. Veel webshops bieden ook filters en zoekopties, waardoor consumenten gemakkelijk producten kunnen vinden die aan hun specificaties voldoen. Daarnaast bieden veel webshops ook gratis verzending en retouren, wat het risico van het kopen van producten via internet vermindert.