Geen stress voor auto opladen

Geen stress voor auto opladen

Elektrische auto's zijn overal en dat zorgt voor druk op openbare laadpalen. Je kent het wel, je komt aanrijden en alle plekken zijn bezet. Wachten op een vrije plek is tijdrovend en frustrerend. Vooral in stedelijke gebieden is dit een groeiend probleem. Met de opkomst van elektrische auto's neemt deze druk alleen maar toe. Je wilt rijden wanneer het jou uitkomt, niet wanneer er een laadpaal vrij is. Een thuisaccu biedt hier een oplossing. Je laadt je auto op wanneer je wilt, zonder te wachten. Dit geeft vrijheid en zekerheid. Je hoeft je geen zorgen te maken over een volle parkeerplaats. Thuis opladen is de toekomst voor elektrische auto-eigenaren. 

Laadpaal zelf plaatsen

Zelf een laadpaal thuis installeren is makkelijker dan je denkt. Je bespaart tijd en energie. Geen rondjes meer rijden op zoek naar een vrije laadpaal. Je eigen laadpaal is altijd beschikbaar. Het is een investering die zichzelf terugverdient. Je laadt op tegen een lager tarief dan bij openbare laadpunten. Thuis opladen gebeurt in je eigen tempo. Je bepaalt zelf wanneer en hoe snel je laadt. De installatie van een laadpaal is een eenvoudige klus voor een professional. Je hebt er geen omkijken naar. Met een thuislaadpaal heb je altijd een volle accu. Je bent klaar voor vertrek zonder stress over de laadstatus van je auto.

Voordelen eigen laadpaal

Een beste laadpaal thuis brengt veel voordelen met zich mee. Je bent niet meer afhankelijk van de beschikbaarheid van openbare laadpunten. Je laadt op in de comfort van je eigen huis. De laadkosten zijn lager dan bij openbare laadstations. Dit bespaart je op de lange termijn geld. Je kunt je laadpaal integreren met duurzame oplossingen zoals zonnepanelen. Zo draag je bij aan een duurzamere wereld. Een thuislaadpaal verhoogt ook de waarde van je huis. Het is een aantrekkelijke toevoeging voor toekomstige kopers. Met een eigen laadpaal heb je altijd controle over je laadmogelijkheden. Dit geeft rust en zekerheid.


Bekijk ook laadpaal Breda!